蜆貝和其他, 西式, 海鮮

Squid ink seafood pasta 墨魚汁海鮮意粉 西式食譜

墨魚汁海鮮意粉

Squid ink seafood pasta 🍝 found this super great Casa Rinaldi squid ink in Aeon 👌🏻 just add it to any al dente pasta with salt and pepper, top with pan fried seafood and crispy bacon, added salmon caviar, lemon, parsley for decoration 😽

向AEON買到呢隻純墨魚汁,好好用!加佢落意粉再加少少鹽同胡椒粉,再加你喜歡的海鮮就成一個簡簡單單的意粉啦!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s